Каталог   /   Шини і диски   /   Насоси й компресори

Ціна

Відгуки про насоси й компресори

Переваги
Aspiring Storm 3
- Довгий кабель живлення. Виявляється, RTC5500 має занадто короткий, і це було не зручно. А я маю Mazda 3 BL, хетчбек. Не дуже коротке авто, але коротше ніж універсали чи якийсь кроссовер. І все рівно ледь дотягувався, мав змінювати місця підключення залежно на яких осях колеса наповнював. - Якісно зібране. - Компактне. Приблизно у 6 разів менший від того самого RTC5500. Це постійно було проблемою з тим Ring. І не те щоб той був величезним, як то стаціонарні компресори. - Не ще→дуже гучний. Так, не порівняти з ручним, але вух не болять як то було з попереднім моїм компресором. - Точний, але я не перевіряв з чимось максимально надійним. Точно те, що коли завершив наповнення, тиск кудись не тікає, як то було з RTC5500. - Має й ліхтарик, й функцію павербанка, й пряме живлення. Я би ніколи з акумулятора в ньому не качав, а лише з живленням, проте ситуації бувають різні. Не те щоб мені треба був павербанк, як штука в дорозі - корисна, хоч мені не те щоб треба і наявністю функції - однозначно плюс. - Треба ще додати, що бренд український та з гарантійними випадками це значно полегшує процес. Це дуже вагома перевага для мене.
BASEUS Super Mini Inflation Pump
- качає навіть повністю спущене колесо - легке налаштування та керування - займає мало місця в авто - гнучке налаштування тиску - автоматично вимикається при досягненні виставленого тиску - можна качати не лише колеса в авто, а й мопед, велосипед, м'ячі тощо.
URAGAN 90135
Цена. 15 колесо реально до 3 качает, дальше не проверял. Чехол в комплекте. Честный манометр. Длинный провод для питания (метров 5 наверное.
URAGAN 90170
Дуже гарний і якісний компресор. Користуюсь вже майже рік. Шини 205/75 R16C накачує легко,навіть коли машина з грузом. Чудова річ.
Procraft LK400
Быстросъем шланга, 2 поршня, удобная рукоятка, сумка для хранения , длина провода и шланга
URAGAN 90190
LED фонарь незаменим в ночное время,это не супер прожектор,но все же
Belauto BK 43
Отличное качество сборки. Качает хорошо, манометр точный.
Недоліки
Aspiring Storm 3
- Короткий шланг для повітря. Він міцний та жорсткий, головка компактна та солідна. Проте просто сидиш та тримаєш в руці, чекаєш. Це підводить нас до наступного недоліку: - Прекрасне алюмінієве покриття саме себе пошкоджує (косметично), від того, що якщо його покладеш на каміння/бетон/асфальт - дереться від своєї робочої вібрації. Захисне покриття по типу якоїсь гуми на задній стінці ТРЕБА. А через короткий шланг, це діло не покладеш на саме колесо, та й сумнівна справа. Більш ще→е недоліків немає. Хіба що не дуже швидко наповнює, проте не можу сказати що повільно.
BASEUS Super Mini Inflation Pump
- короткий патрубок подачі повітря (якщо колесо стоїть з ніпелем зверху, то компресор потрібно тримати в руках, або опускати на патрубок на свій страх і ризик) - живлення лише від прикурювача, можна використовувати лише в машині. - короткий провод живлення, для легкових автомобілів достатньо, але для буса може бути закоротким.
Daewoo DW40L
Очень непродуманно и неудобно оформлено отсек хранения шнура. Если вы планируете часто его использовать то вам надоест его запихивать вечно в этот карман из пластика с довольно неудобными краями. И съемный манометр - это скорее функция чем реальное удобство. Задолбетесь его отключать и ставить на место
URAGAN 90170
Пластмассовые цилиндры по наруже, что затрудняет охлаждение, выход быстросьёма толстый что есть редкостью, не правельно показывает манометр, резьбовой колпачок золотника.
URAGAN 90135
Шумный. Не очень удобная насадка ( очень жесткий, вечно норовящий выпрямиться шланг, сложно удержать если руки замерзли). Сюда в идеале нужно насадку с мех фиксатором.
Procraft LK400
Подключение непосредственно до клем аккумулятора, а не в прикуриватель, немного не удобно
Vitol K-72
Неровный звук при работа компрессора. Не надежно фиксируется коробочка для переходников.
URAGAN 90170
резьбовой нипель, сумка и замки на ней слабые, изоляция клемм, неточный манометр.
Vitol K-55
В описании мощность 23А а на деле стоит предохранитель 15А