Відгуки про Daikin FTXS50K/RXS50K 50 м²
![]() | Очікується у продажу 50 000 грн. Тип: спліт-система; Площа приміщення (м²): 50; Режими та програми: Режими роботи: охолодження, обігрів, осушення, вентиляція; автовибір режиму роботи; нічний режим; Функції: інвертор; таймер; авторестарт; сенсор присутності; самодіагностика; іонізатор: іонізатор; Потужність в режимі охолодження (Вт): 5000 |
Відгуки про Daikin FTXS50K/RXS50K | Додати відгук | 1 0 0 5 |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Купував цей кондиціонер майже півроку тому, за весь час експлуатації ще не виникало якихось серйозних проблем. Кондиціонер цілком надійний, дуже порадувало те, що він дуже тихий, раніше стояв інший кондиціонер, так я іноді заснути не міг через його дзижчання, а коли встановив цей, то забув про безсонні ночі. Дана модель кондиціонера досить функціональна, за весь час використання я не дістався всіх його функцій, всі руки не доходять, хоча за великим рахунком всього і так цілком вистачає, він може гнати як холодне, так і тепле повітря, що дуже тішить і робить його незамінною річчю в будинку, тим більше що можна самостійно виставляти та змінювати напрямок подачі повітря. Кондиціонер дуже гармонійно вписався в мою кімнату, адже він має гарну та зручну форму, завдяки чому він не надто впадає у вічі, тим самим доповнює кімнату. Так само в основний плюс, мабуть варто занести те, що він споживає не дуже багато електроенергії, принаймні попередній мій апарат вживав напевно в півтора рази більше, тому для мене це стало відразу помітним. За весь час не виникало жодних складнощів, лише раз звертався за допомогою, щоб його прочистили, що загалом потрібно робити всім кондиціонерам хоча б кілька разів на рік. Загалом своєю покупкою цілком задоволений, таку надійну техніку рідко зустрінеш, поки він у мене стоїть я жодного разу не пошкодував, що купив його, мабуть останнім часом це моя вдала покупка. Потужність, легкість у встановленні, тихий режим роботи. Чи не виявив. ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Потужний кондиціонер, є інвертор, працює вже майже рік у нас. Окремий плюс, що при встановленні не виникло взагалі ніяких проблем, спеціально відпросився з роботи, всю меблі посунув і накрив плівкою, загалом розраховували, що день втрачений і прибирання буде ще на один день, але приїхали хлопці, спокійно, швидко та ввічливо поговорили, зробили дуже швидко та акуратно все, навіть одразу і не зрозуміли, що вони вже йдуть. Тобто все зайняло ну може трохи більше години. Дякую їм, реально добре відпрацювали. Кондер нешумний, в експлуатації приємний. Дуже функціональний, три чверті функцій я навіть і не використовую, просто руки поки що не дійшли навіть спробувати. Тобто і змінювати напрямок повітря можна, і таймер є, є теплий пуск, є фільтри, хіба що пісень не співає. Виглядає гарно, форма приємна, є такі шторки, які можна трохи переміщати, змінюючи цим напрямок потоку, не надто сильно, але все ж таки. Влаштовує у всьому, вважаю, що вартує своєї ціни. Проблем та поломок поки не виникало, сподіваюсь, і не виникне. користуюся Daikin FTXS35K/RXS35K місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
Показано 2 з 6 відгуків
ще 4 відгуки