Відгуки про Toshiba P300 HDWD130EZSTA 3 ТБ CMR
![]() | Товар застарів 5 121 грн. Виконання: вбудований; Тип накопичувача: HDD; Об'єм (ГБ): 3000; Форм-фактор ("): 3.5; Підключення: SATA3; Гарантія виробника: 2 роки; Буфер (МБ): 64; Частота обертання шпинделя: 7200 об/хв; |
Відгуки про Toshiba HDWD130EZSTA | Додати відгук | 10 4 5 9 |
Відгук корисний? Так11 Ні0 |
Нормальний диск, потрапляєте на брак походу, у мене вже рік, швидкий начебто як, але галасливий, головки чути при роботі з файлами це так, але все-таки це бюджетний диск, і цілком адекватний. швидкість чути роботу головок користуюся Toshiba HDWD120EZSTA більше року |
Відгук корисний? Так24 Ні10 |
Мені сподобався і працює чудово. Всім рекомендую. Тихий. З великою швидкістю загрожує, ніж мій старий. Поки що не знайшов. рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так5 Ні1 |
Взяв цей апарат за гарною знижкою. Перше враження не дуже. Ну, ніби гвинт як гвинт начебто. Після підключення виявився реально галасливим. Так як брав по знижці і спонтанно, то ознайомитися з відгуками не встиг та й пропозиція була не поганою. Відразу прогнав його на біди, все гаразд. З плюсів можу сказати що справді жвавий, претензій до швидкості не маю. Однак у порівнянні з моїм Seagate BarraCuda явно програє, як мінімум, у гучності роботи, за швидкістю приблизно однакові. Непогана ціна, якщо зловити хорошу пропозицію, можна брати. Досить жвавий, немає претензій до швидкості. Звук. Для мене шумний. ![]() |
Відгук корисний? Так3 Ні1 |
У меня версия на 7200 об/м. работает заметно быстрей 12 летнего. Звуков и вибраций не обнаружено. Тихий, быстрый, нет черепичной записи нет ![]() |
Відгук корисний? Так5 Ні5 |
Якщо шум та вібрації не лякають – можна брати За рік не посипався, швидкість ок, ціна. Шумний. Навіть поміняв один раз, але другий майже такий самий виявився, тріщить і вібрує дуже відчутно, і це не в найдешевшому корпусі, що буде якщо його поставити в простецьку коробку - страшно подумати. ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні1 |
Якщо хтось каже що хард поганий, то в нього або руки із дупи, або браковані. Звісно що основні зараз лише ссд, цей хард лише під файлопомийку.
Мій результат – майже 32 тисячі годин роботи. 5 років стабільної роботи
Був найдешевший у своєму сегменті не дуже приємний звук скреготу при роботі, не гучний, особливо якщо корпус закритий та стоїть десь під столом. ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Користуюсь 11 місяців, з 9-го місяця почалися дрібні проблеми (почав повільно провантажувати файли, які вже давно на ньому зберігаються). З 10-го місяця проблеми з HDD почали тільки збільшуватися, став більш гучним, при збереженні файлів від 2гб вони стали ламатися (не відкриватися), доводиться видаляти і завантажувати знову і успішно може вийти тільки з 3-4 спроби. Тепер (на 11 місяці) у всі почали вилітати помилки на рівні системи, з розряду, коли диск завис зависає весь комп'ютер (хоча вся система стоїть на SSD Samsung EVO, коли цей HDD відключав, комп'ютер літав як новий). Прогнав цей HDD через перевірку на биті осередки і потім повний тест, виявилося, що диск на 48% вже зіпсований і кілька десятків помилок. Благо є гарантія 2 роки, віднесу за гарантією днями, сподіваюся повернуть гроші або поміняють на новий. Гарантія 2 роки Один суцільний недолік, все описав вище ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні2 |
Кому як пощастить може потрапити гарний може убогий - Їсти жахливо коли відкриваєш гру ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні3 |
Брав на заміну старому харду (теж тошибі), який відпрацював 5 років норм. Або я невдаха чи модель стала гіршою, т.к. потрапив шлюб 2 рази і обидва не відпрацювали і 6 міс. Особисто для мене їх немає 2/2 шлюб ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні1 |
диск норм виконує все через 3 місяці почав гудіти але не постійно ось гуде потім гучний звук і вщух таже не голить потім звук гул і вібрація якщо у вас корпус дівка 1к наприклад як у мене то сильно якщо норм може не так чути буде |
Показано 10 з 30 відгуків
ще 10 відгуків