Ціна
Відгуки про навушники Marshall
Найкращі Навушники за відгуками користувачівПідібрати →
Переваги
Звук очень высокого качества, каждый инструмент слышно очень хорошо. Внешний вид тоже радует, очень качественная сборка и материалы. Удобное управление с помощью джойстика, а не сенсора, по этому можно нормально пользоваться в перчатках. отличное время автономной работы, не такое как в Major IV но все же очень хорошее. Мягкое шумоподавление, так что разговоры людей немного слышно, а шумы ветра, машин, вентиляции и кондиционеров не слышно. Режим прозрачности работает идеально.
Чіткий звук, добротні баси та виражена середина. 80-84 години прослуховування на акумі. гучність 70%
Звук, Час роботи від батарей (+ 80 год), Зовнішній вигляд, USB C, Bluetooth
Недоліки
Я взагалі не знаю, як можна в наш час зробити БТ навушники на стільки паршивими.
Кейс - лайно, пластик - не дуже.
Коли дістаєш їх з вуха, вони можуть продовжити грати навіть після того, як покласти їх в кейс.
Іноді під час переглядю ютубу вони можуть просто почати грати на одне вухо, або понизити звучання.(все як у слоумоушені)
Вони починають трохи краще грати, якщо поставити прілажуху і через неї їх настроїти. Хоча навіть після цього можуть робити все вище перечислене. Іноді ще→вони просто вимикаються.
Ну і, звичайно, прілажуха - просто лайно.
Вона не завжди їх знаходить, коли вони підключені до телефону.
Хотелось бы всё же кодек AptxHD или LHDC. Да хотя бы AAC или обычный Aptx. Но могу сказать что SBC они довели до идеала.
Дистанція Bluetooth 10 метрів.
Не має активного шумодаву. (Ті хто слухає музику у метро та на вулиці не підійде)
Це може бути тільки в мене, але при використанні більше 2 годин передавлюють вуха, через що може бути дискомфортно
після тривалого користування тиснуть трошки на вуха, треба відпочивати трошки без них.
Нет совместимости с айфонами
Отсутсвие ААС