Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Мобільні та зв'язок   /   Мобільні та аксесуари   /   Смарт годинники та фітнес браслети   /   Amazfit
Смартгодинник

в списокмої списки
Відгуки про Amazfit GTR 2eДодати відгук
Так5
Ні2
Дві моделі виявилися бракованими. Я б не радив брати.
 1 травня 2021
Купувати тільки якщо не займаєтесь спортом
Дизайн, функціонал, реалізація меню, наповненість
Великі проблеми з вимірюванням пульсу при тренуваннях. Значення зі 150 в мить падає на 90 і на цій відмітці зависає. У результаті вся статистика коту під хвіст, у тому числі і розрахунок PAI. Я годинник спочатку обміняв на аналогічні, але вони теж з глюком опинилися. У результаті повернув та забрав гроші.
користуюся Amazfit GTR 2e менше місяця
 18 серпня 2021
Годинник відповідає опису. Дуже гарна модель, крутий дизайн, добре виглядають на руці. Все, що я хотів від них, отримав: кроки, пульс, тренування, датчик температури, барометр. Автономність батареї 6-7 днів. У своєму ціновому сегменті вони ідеальні.
Александр Почиваловкористуюся Amazfit GTR 2e менше місяця
 30 липня 2021
Годинник класний, дівчині дуже сподобався. Заряд батареї за два дні використання залишилось 76%. Дуже сподобалося це. Без помилки вимірюють кроки, калорії та пульс, що дуже важливо для спортсмена. Порівняно з першою моделлю додали багато тренувань.
Якість та ціна
Александр Почиваловкористуюся Amazfit GTR 2e кілька місяців
Ні3
Недорога робоча конячка
 6 жовтня 2021
Є все необхідне для відстеження здоров'я: спеціальна система оцінки здоров'я, будь-які датчики температури та рівня кисню, серцебиття тощо. Все це дуже актуально у ковидну епоху. Зручні та акуратні, для щоденного користування саме те
Чи не підтримують вайфай, підключаються по блютузу.
Николякористуюся Amazfit GTR 2e кілька місяців
Так1
Не задоволений
 18 січня 2022
Брак, що зламалися через 5 днів.
Не встиг їх знайти
Просто перестали вмикатися та зависають на написі.
Витякористуюся Amazfit GTR 2e менше місяця
Так1
 29 липня 2021
Гарний вигляд, якісний кабель зарядки. Батарея тримає заряд близько 15 днів. Зручно сидять на руці, ніде не натирає. Годинник з точністю вважає кроки, багато режимів та тренувань. Збігається з описом повністю.
Дизайн та ціна!
Савелий Решетовкористуюся Amazfit GTR 2e кілька місяців
Так0
Ні1
За свою ціну один з кращих, якщо не найкращий годинник, мені сподобався
 31 грудня 2021
Гарний годинник, варто розуміти що це більше фітнес браслет з деякими функціями розумного годинника, ніж розумний годинник
Якісне складання, приємний ремінець, зручний інтерфейс, акуратний дизайн
Відсутність можливості безконтактної оплати
користуюся Amazfit GTR 2e менше місяця
Так0
Ні0
 2 липня 2021
Заряд тримає досі (близько 20 днів минуло), не гальмує, немає багів та нарікань. Корпус годинника виготовлений з алюмінієвого сплаву, так що легко можу сказати, що вони не розіб'ються вщент при падінні. Роняв на кахель - все прибл. Ні подряпини. Зручна функція - постійно увімкнений дисплей (не треба зайвий раз проводити по екрану, повертати рукою і т.д.). Amazfit – молодці!
Якість, функціонал, автономність
Немає такого