Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Комплектуючі   /   Корпуси   /   be quiet!

Відгуки про be quiet! Pure Base 500DX чорний (BGW37)

Фото - Корпус be quiet! Pure Base 500DX чорний
Відео 22Фото 9
Відгуки про be quiet! Pure Base 500DX BGW37Додати відгук
Так9
Ні0
Якщо за дизайном сподобався – беріть не роздумуючи. Корпус топовий!
 3 червня 2020
Є у продажу на онлайн-трейді, тому можу написати відгук ло його появи на e-catalog
Дуже хороша Продувність (решітка спереду)Три тихих be quiet 140 вентилятора в комплектіЯкісні щільні пильовики з трьох сторінЛегко керована і красива rgb підсвічуванняШумка на бічній панеліНевеликі розміри щодо інших корпусів під ATX форм-факторМного місць під 2.5" накоп. панелі
Може ціна, але дивлячись на 140 вентилятори які окремо коштують по тисячі рублів кожен, переплата не така велика, як може здатися. Деяким може не сподобатися кількість портів на передній панелі (всього один USB і USB-C)
Дмитрийкористуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW37 кілька місяців
Так4
Ні0
У співвідношенні ціна/можливості він є просто ідеальним, конкурентів немає.
 6 червня 2020
Купував у Телемарті, спочатку думав взяти в Розетці, то там прийняли замовлення, а потім різко виявилося, що його немає.
Відмінний мінімалістичний та стильний дизайн та нічого зайвого. Містка, але не шафа 2 на 2 метри. Можливо поставити багато вертушок, наявність повнорозмірних пиловиків. Зручно збирати.
Більше usb 3.0 на передній панелі, type c не зараз зараз актуальний (або можливо я відстав від життя).
RICHMANкористуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW38 менше місяця
Так2
чудова модель, дуже сподобалося
 14 липня 2020
Сборная солянка всех пожеланий потребителя. Брал за 7990 в інтернет торгівлі.
- німецька якість, підхід до деталей
- Продувність
- тиша
- загартоване скло
- підсвічування з синхронізацією (стрічка в корпусі + передня панель)
- 3х140 фірмових тихих вентиляторів (понад третину вартості)
- мало usb на передній панелі
- конечно хочется дешевле
Андрейкористуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW37 менше місяця
Так1
хороша модель, сподобалося
 11 грудня 2020
Корпус реально добрий:))
дуже важко зняти морду корпусу
Так1
Ні1
Відмінний корпус, але не ідеальний.
 21 березня 2021
Хороша, зручна та красива модель. За винятком кількох дрібниць.
3 вентилятори у комплекті. Не бачу сенсу мати більше. У мене встановлена водянка та місця для вентиляторів більше і не залишається (що нормально я вважаю).
Зручний кабель-менеджмент. У мене жоден провід не стирчить поверх материнської плати.
Красива підсвічування, що налаштовується.
Зручно знімати бічні панелі.
Збоку є шумозахист, який відбиває дрібні шуми
Тяжко знімається передня панель. Насправді грубою силою. Скільки разів вони витримають таку зйомку не зрозуміло. Ця єдина причина чому я не став би брати цей корпус, все інше дрібниці.
Чи не ідеальні вентилятори. Їх 3 і вони однієї моделі, але кожен видає свої мінішуми. Мені довелося вибрати один з трьох який створював їх найменше, щоб задіяти його на постійне вентилювання, щоб пил не накопичувався. Інші поки що навіть не включалися, т.к. мати не нагрівалася досить сильно.
Немає другого роз'єму USB 3.2. Іноді було б дуже доречним і особисто в мене пропадає один такий порт на мат. платі.
Бракує пару міліметрів зверху, у мене трохи водянка не встала через це. Вентилятори від водянки зверху уткнулися у мат. плату та лише невеликий конструктивний скіс охолодження на мат. платі допоміг впритул все ж таки поставити вентилятори.
Ivandrкористуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW37 менше місяця
Ні0
Можно брати якщо є гроші)
 10 травня
Дуже сподобався по вигляду, Максимум що стало важко з ним це кабель менеджмент але я думаю це тому що дуже були жорсткі кабелі на блоці живленні
Дуже красивий, дуже вмісткий велика башня для проца легко влізла, відеокарта 320+ мм легко також влізла.
Дуже великих недоліків я не помітив окрім ціни хотілись би чуть поменше.
maximka22809користуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW37 менше місяця
Корпус топ за гроші.
 12 січня 2024
Дуже хороший корпус. Все продумано. Якість на найвищому рівні.
Насамперед це повноцінні пилові фільтри, вентилятори 140 мм 3 шт. йшли з корпусом. Багато місця в середині. Ну і в білому кольорі корпус має чудовий вигляд. Особливо якщо у вас до цього були тільки чорні корпуси.
Та немає в ньому недоліків.
Yuri K.користуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW38 менше місяця
Ні0
Один із найкращих корпусів АТХ формату
 2 грудня 2023
Коротко про головне:
- товстий метал, міцна mesh конструкція.
- модульна збірка, це хоч і одноразовий плюс, але збирати в ньому зручно.
- магнітна сітка-фільтр зверху, висувна знизу та на завісах під кришкою спереду добре стримують пилок.
- підсвітка реалізована ARGB стрічкою під верхньою стінкою корпусу та спереду на зйомній кришці, при бажанні підсвітка синхронізується з материнською платою, хоча за стандартом також багато гарних режимів.
- комплектні кулери середньої якості, скоріше тихі, ніж шумні.
- при перших чистках від пилу ви будете в шоці від сили з якою тримається за життя передня панель
зовнішній вигляд, продумана конструкція, ефективні сітки-фільтри
кріплення передньої панелі дуже, дуже, дуже тугі
Pavloкористуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW38 більше року
Ні0
Якщо потрібний строгий корпус, без зовнішніх прикрас - те, що потрібно!
 25 червня 2021
Зовнішній вигляд чудовий. З нюансів – підключення Type C – переконатися, що є на мат. платі, як і роз'єм для синхронізації підсвічування.
Зовнішній вигляд, 3×140 вентилятора, мінімум непотрібних світильників та іншої непотрібної мішури. Пилові фільтри з усіх боків. Багато місця під прокладання кабелів, установки SSD та HDD. Хороша продувність.
Ціна, відсутність додаткових портів на передній панелі,
Ecosse Titaniumкористуюся be quiet! Pure Base 500DX BGW37 менше місяця
Ні0
Обов'язковий до покупки в цьому ціновому сегменті.
 12 жовтня 2020
Однозначно це найкращий корпус за свої гроші. Він місткий, добре продувається, хороші пилові фільтри. Підсвічування лаконічне, спокійне, помірне. Матеріал якісний, міцний. Я чекав цей корпус місяць, користуюся так близько місяця. Дуже задоволений, один позитив. Гарний виглядає чудово. Крім усього іншого, в комплекті вже встановлені 3 вентилятори! За такі гроші це дуже круто! Рекомендую до покупки всім, хто розглядає корпуси в даному ціновому діапазоні, шкодувати не доведеться.
Одні плюси.
Їх немає.