Темна версія
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про ELEYUS Storm 700 60 BR коричневий

Фото - Витяжка ELEYUS Storm 700 60 BR коричневий
Фото 13
Відгуки про ELEYUS Storm 700 60 BRДодати відгук
Так13
Ні2
модель з серйозними недоліками
 28 вересня 2015
Витяжка не дуже потужна, але за звуками, що видаються, нагадує двигун реактивного літака.
непомітна у загальному дизайні
галаслива і дуже потужна(((((
користуюся ELEYUS Storm 700 60 WH тиждень рекомендую не купувати
Так2
Ні3
Якісна витяжка без наворотів, з функціями справляється
 23 лютого 2016
Як на мене, то норм поєднання якості та ціни. Знайти за такі гроші якісну витяжку, що вбудовується, не так просто - я якраз у процесі ремонту кухні і знаю про що говорю. Додатковий бонус – гарантія на три роки. Хоча в мене ще не бувало, щоб витяжка ламалася, тому навіть не знаю, наскільки це суттєвий бонус.
Нормально стала в кухонну шафку, благо, висота витяжки невелика. На кухні встановлено ряд шаф над плитою, і на їхньому фоні витяжку взагалі не помітно. Часто готую на пару, що створює ряд проблем, особливо зараз, коли вікна особливо не відчиниш. Витяжка норм вирішила проблему, добре справляється із парою, димом, навіть якщо готувати кілька страв. Підсвічування теж непогане. Якщо потрібно щось робити тільки на плиті, то світло на кухні можна взагалі не вмикати, цілком вистачає вбудованого ліхтарика витяжки. Купив коричневу модель, є ще кілька інших кольорів. На відміну від багатьох інших моделей, які бачив, при нормальному рівні навантаження шум не надто великий, я чув і гірше.
Невеликі габарити - це добре тоді, коли пара йде від плити. З сигаретним димом у кухні витяжка справляється не дуже, доводиться все ж таки відкривати вікно, хоча я сподівався на інше. На максимальному навантаженні відчутно вібрує. Проблема не велика, але все ж таки.
користуюся ELEYUS Storm 700 60 WH місяць і більше
Так1
Ні1
не рекомендую!!!!
 6 липня 2017
Розчарована покупкою. Вона взагалі не витягує! лише шумити.
ззовні компактна і підсвітка працює.
Вона взагалі не витягує!!!!!! навіть серветку не тримає, хоч і 3 режими швидкості, відрізняється лише рівнем шуму. тільки встановили, а не знаю що з нею робити. телефоную в сервісний центр, а там переадресація постійно.
користуюся ELEYUS Storm 700 60 WH менше місяця
Так1
Ні1
раджу цю модель
 20 березня 2017
Купив півроку тому, дуже задоволений, працює тихо не шумить, витягує добре навіть на 2 швидкості. А також що мені сподобалося що спрямовуючі коштують бічні та каретка не сідає та тримається стійко!!!
За свою ціну це гідний вибір та плюс гарантія на 5 років.
немає
користуюся ELEYUS Storm 700 60 WH кілька місяців