Навушники
JBL Quantum 100
![]() |
Відгуки про JBL Quantum 100 | Додати відгук | 4 6 5 6 |
Відгук корисний? Так8 Ні1 |
Це моя суб'єктивна думка Хороший і глибокий звук
Довгий провід Непоганий мікрофон Знімний мікрофон Кнопка вимк/вкл мікрофона Кнопка гучності на навушниках Для когось можуть бути тихими, але для мене зійде
Також лівий навушник зовсім трохи голосніше правого, але в грі цього не чути користуюся JBL Quantum 100 кілька місяців |
Відгук корисний? Так4 Ні0 |
найтопливіші навушники якість нічого |
Відгук корисний? Так4 Ні1 |
Брав для прослуховування музики та ігор.
Біль у голові, при грі не особливо відчувається, але при прослуховуванні музики, сильно болить голова. Хорший дизайн, поворот навушників на 90 ° (при носінні на шиї, регульована висота, звук з мікрофона, мікрофон знімний. Після 30 хвилин - 1 година, починає боліти голова в районі темечка. Пітніють трохи вуха. користуюся JBL Quantum 100 менше місяця |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Норм за власний кошт Звуку Гучність, тендітні користуюся JBL Quantum 100 кілька місяців |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
користуюсь 6 місяців гарний звук мікрофон(знімний) вкл/викл мікро регулятор звуку через 20 хвилин забуваєш, що навушники на тобі посадка мікро тихий ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Навушники справді гарні! За такі гроші чистий і приємний звук, коли у конкурентів нічого подібного немає (ну крім сінхів) Звук
Мікрофон (знімний) Посадка Вага (за хвилин 15 взагалі забуваєш що на голові навушники) Амбюшури Бентежить пластикове оголов'я, проте протрималися аж півроку) ![]() |
Відгук корисний? Так4 Ні2 |
гарний звук. зручні чаші. дуже голосно деренчати, і на вигляд якісь хисткі. Провід постійно перекручується. ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні1 |
Для мене поки що все відмінно в порівнянні з Sven AP-988MV, ці набагато краще, що за звучанням, що за шумом придушення і ціною. (Мікрофон не тестував) Ціна, звук, шумозаглушення Поки немає ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Зручна посадка, відмінний звук, АЛЕ пластик розвалився через 2 місяці. Звук, мікрофон Жахлива якість пластику ![]() |
Відгук корисний? Так3 Ні4 |
Чекав зовсім іншого від цієї компанії. як гарнітура зійде звук огидний мікрофон ![]() |
Показано 10 з 21 відгуку
ще 10 відгуків
Купити JBL Quantum 100
Усі ціни 282 →Навушники JBL Quantum 100 (JBLQUANTUM100BLK) Black JBLQUANTUM100BLK | 1 299 грн. | ![]() | |||
JBL Quantum 100 Black (JBLQUANTUM100BLK) | 1 299 грн. | ![]() | |||
Навушники JBL Quantum 100 (JBLQUANTUM100BLK) Black | 1 299 грн. | ![]() | |||