Темна версія

Відео 24Фото 8
Відгуки про JBL Tune 710BTДодати відгук
Так6
Ні2
Модель гарна до покупки раджу якщо ви їх купили щось вдалого використання! :)
 27 грудня 2021
Модель відмінна до покупки раджу для музики, але для ігор з фільмами особливо не рекомендую
Що порадувало так це м'які накладки вуха починають побалувати через чималий час
Регулювання гучності кнопками не торкаючись кнопок телефону та зупинка програвання/пауза також кнопкою
Особливо тішить спосіб підключення навушників їх 2 - перший через дріт другий по блютузу
Рекомендую використовувати так: коли слухаєте музику можна по блютузу, а коли фільми і ТД щоб не було затримки можна по дроту (так і зарядка навушників зберігся таким чином їх може на довго вистачити
Звук хороший та чистий
Порадувало наявність Type-C роз'єму для зарядки заряджаються швидко 5 хвилин зарядки = 2 годинах програвання вибачте тут без уточнень на якій гучності (так було написано на коробці)
Довго тримається батарейка
2 способи підключення
Type-C заряджання
Великі динаміки та гарне звучання
Автоматичне вимкнення після деякого часу неактивності
Провід у комплекті супер
Потішила наявність мікрофона - не очікував його побачити там
Виглядають стильно
Тільки 2 мінуси і то не критичні
Перший у тому що вони іноді поскрипують (хоч купили і недавно) але до цього можна звикнути (ви ж не берете з того, щоб грається ними)
А другий затримка вона трохи засмутила але з дроту все супер
користуюся JBL Tune 710BT менше місяця
Ні1
Хто сумнівається брати чи ні? БЕРІТИ І НЕ ДУМАЙТЕ!
 14 липня 2023
Користуюсь майже рік, політ нормальний. Звук за свою ціну гарний, трохи бісить скрип пластику, але ж це коли тримаєш їх у руках. Басс не сказав би що потужний але на рівні, середні та високі гарні, я вважаю, що дуже гарно збалансований звук. Зарядку тримає довго, скільки - не рахував але довго. Перших 2 тижні я слухав їх коли їхав на велосипеді на роботу (в один бік дорога займає годину тобіш 2 години на день я слухав музику на рівні 80%). Коли я вперше розрядив їх до характерного ПіП! , я їх зарядив буквально 5-10 хвилин, і ЧУДО! вони ще грали 5 годин! А повністю вони заряджаються десь за трохи більше ніж годину. Апарат гарний, рекомендую. Ще б хотів додати що представник пише що вони не підтримують вологостійкість як колонки від їх фірми. Я їздив разів 10 у гарний дощ, і мені пощастило, чи вони і правда гарно захищені, але плавати в них не рекомендую xD
На відмінну від молодших моделей людям з невеликими вухами дуже зайде той факт, що вони як повнорозмірні навушники =) за 2300 гривень повнорозмірні афігенні навушники, які і як блютус гарні, і як навушники супер, але тільки через провід який йде в комплекті, бо через блютуз є затримка. Може кому допоможе цей факт)
Скрипляти трохи з'єднання між чашами та дугою, але не критично, ми ж ними не гратися збираємось, а слухати? + за цату ціну гріх жалітися =)
Nathan Blakeкористуюся JBL Tune 710BT більше року
Max Didychкористуюся JBL Tune 710BT кілька місяців
Ні0
Однозначно чудова модель!
 31 січня 2023
Але вуха, вибирав досить довго, були варіанти 510 бт, або 570 бт, не сподобалися якось, заряд тримають менше, та й самі амбушури дрібні, дана модель тішить тим що тут об'ємний звук, прямо відчуваються баси! є фірмова зарядка Type-c, використовую 1 місяць, заряджав лише 1 раз! 50 годин в активному режимі це просто неймовірно, також в комплекті йде провід для підключення через провід, теж порадував що провід йде під колір навушників, є можливість для підключення одночасно двох пристроїв, рекомендую до покупки!
Батарейка тримає 50+ годин
TYPE-C
Різноманітність кольорів
Великі динаміки
Зручні амбушури
Мікрофон
Кнопки регулювання гучності, пауза
Дизайн (але тут на любителя)
Навушники іноді поскрипують, ( вже давно звик не так вже й критично)
Лоликкористуюся JBL Tune 710BT менше місяця

Офіційний партнер JBL
FOXTROT.UA
Гарантія: 12 міс. від виробника
2 299 грн.

Навушники JBL T710 BT Black (JBLT710BTBLK)

JBL T710BT - це легкі накладні навушники, які допоможуть вам з комфортом слухати улюблену музику де завгодно Завдяк... щеи технології JBL Pure Bass і...
Офіційний партнер JBL
Portativ.ua