Підтримайте E-Katalog!Оформіть Premium-підписку всього за 49 грн.
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Шини і диски   /   Шини   /   Michelin

Відгуки про Michelin Latitude Tour HP 265/45 R21 104W

Фото - Шини Michelin Latitude Tour HP 265/45 R21 104W
Відео 19Фото 3
Виберіть розмір шин
Відгуки про Michelin Latitude Tour HP 265/45 R21 104WДодати відгук
Так6
Ні0
Вот думаю, то ли ее опять взять, то ли что-то помягче и потише...
 7 жовтня 2015
Шумная наверное за счет износостойкости. Для легкого бездорожья с учетеом моих поездок она, наверное, самый подходящий вариант...
Этот комплект износила за 5 лет и еще осталось))) Пробег 100 тыс, авто Фрилендер2, R18. За все время эксплуатации не было проблем. Каждое лето езжу на Кавказ - трасса, горный серпантин - и в сухую погоду, и в ливень дорогу держит хорошо, горные дороги без покрытия, перевалы без асфальта - без нареканий. Зимнюю катаю - липучку Нокиан. После зимней резины эта, не кажется тихой. В соотношении цена-качество - вполне устраивает.
Она не тихая))
Merkurieva Irinaкористуюся Michelin Latitude Tour HP місяць і більше
Так42
Ні16
Очень даже не плохой вариант.
 28 січня 2011
Понравилось как резина ведет себя как на мокром так и на сухом асфальте. При резком торможении автомобиль никуда не ведет - проверялось уже не однократно. В повороты также входишь на ней уверенно. Отличная управляемость и вполне предсказуемая.
Тихая и мягкая, езда как на мокром так и на сухом асфальте - хорошо, торможение так же отличное.
Цена как для летней резины.
Бодякористуюся Michelin Latitude Tour HP кілька місяців
Так20
Ні8
чудова модель, дуже сподобалося
 9 липня 2013
Очень хорошее совмещение мягкости протектора и износостойкости при высоком протекторе, инженеры или кто там делает резину постарались на славу, цена конечно не супер низкая но качество отличное и денег которые я на неё потратил мне не жалко! не знаю что будет дальше но 10 тыс пробежала на 5-ку!
купил себе 17 размер на таурег, довольно мягкая резина, на ровненьком асфальте вообще идеально шумов никаких, мягкость можно оценить не просто на 5 а на 5+, на бездорожье гребет на ура, этому помогает неправленый протектор, кстати в воде этот протектор вообще супер, 4 дорожки внутри воду отводят очень хорошо, проехал пока 10 тыс, впечатления супер супер. Износа за 10 тыс кстати почти нету, как так не пойму резина мягкая и не уходит, действительно для внедорожников предназначена.
мягковатые боковины, ну надеюсь это не будет для меня проблемой в будущем.
Гостькористуюся Michelin Latitude Tour HP кілька місяців рекомендую купити обов'язково
Так3
відмінна модель, дуже сподобалося
 9 травня 2018
Однозначно рекомендую до покупки! Не набагато дорожче від шин корейських виробників, але за якістю - це як небо і земля!
Купив цю гуму, після того як стокова Ханкук, на форд Куга 2 почала відшаровуватися і видиратися шматками протектор.
Поки не виявив, головне що б не слоївся протектор.
користуюся Michelin Latitude Tour HP 225/65 R17 102H місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Так6
Стоит своих денег однозначно
 8 грудня 2013
Очень тихая мягкая резина,при этом курсовая устойчивость просто поражает)Купил б/у 5 мм протектора проехал около 15000,износа 1мм,так что на следующий сезон вполне хватит-5+!В будущем куплю такую же.
Не обнаружил!
Александркористуюся Michelin Latitude Tour HP кілька місяців рекомендую купити обов'язково
Так5
Чудова модель молодці Французи
 21 жовтня 2016
Раджу так сам хочу купити ще три колеса нових у мене повнорозмірна запаска жодного разу не діставав, зараз на зиму купив нову зимову шиповану Нокіан нордман 5 сав 2016 року
У 2013 16 березня купив RAV4 зі встановленої на авто шини зазначеної марки, спершу думав як доїхати до Нижньовартівська з Сургута з Автосалону 236 км на вулиці мороз t-25 ожеледиця, перший кілометр проїхав із захопленням, особливо коли гальмував перед світлофором, не спрацював не повірив ще раз розігнався гальмів різко авто зупинилося як на сухому асфальті,я просто в захваті від цієї шини від'їзд муло 2 роки і взимку теж і в Самару в грудні їздив трасу тримає в ідеалі на сьогодні пробіг 72000 км знос-50%
Немає
Так5
чудова модель, дуже сподобалося
 19 березня 2014
Шла на Nissan Qashqai в базе, использовалась 6 сезонов на ура! Дорогу держит отлично, в поворотах на высокой скорости никаких заносов. При попадании в большие ямы никаких грыж.
отлично держит дорогу, как на сухом асфальте, так и на мокром в лужах, высокая изностойкость
высокая цена
Екатерина Кондрашовакористуюся Michelin Latitude Tour HP місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Так4
Ні2
більше не куплю таку.
 8 квітня 2016
Поставив на Прадо. 18 розмір. Стокова на голову вище була – Грандтрек 22-й. Мішелін - вже не той мішелін, що був раніше. Якби не знав. що це Мишко, а просто сів за кермо і поїхав – подумав би, що стоїть середнячкова корейська гума.
назва - Мішелін, більше не помітив.
Шумнова, відчуває колію. Ціна не відповідає якості. Зимову не чути на прадіку (Близнюк DM V1), а ця на асфальті якось йде з шипінням. При температурі +5 і нижче дубіє. Хоча написано M+S. Тут продають як літню. хоча по абревіатурі це сніг і бруд = всесезоння.
користуюся Michelin Latitude Tour HP 265/60 R18 109H місяць і більше
Так2
Ні2
хороша модель, сподобалося
 18 квітня 2017
volvo xc70 гума м'яка не великі ямки проходить супер. Балансується добре машина керована , поводиться передбачувано на трасі ,Мінус гальмування трохи пливе
м'яка добре проходить ямки та нерівності дороги
гальмування
користуюся Michelin Latitude Tour HP 235/55 R17 99V кілька місяців
Так0
Варто брати
 9 квітня 2021
Тільки поставив, перше враження, дуже м'які, тихі та комфортні.
Тиша
Поки нічого