Умивальник Miraggio VARNA 600 Умивальник VARNA 600 MIRAGGIO - це ідеальний вибір для вашої ванної кімнати. Він поєд... щенує в собі стиль та функціональність, створюючи сучасний вигляд завдяки прямокутній формі. Використання високоякісних матеріалів гарантує довговічність та зручність у догляді. Характеристики: Характеристика Опис Бренд MIRAGGIO Модельний ряд VARNA 600 Форма Прямокутна Вид 1 чаша без
Miraggio – Украинский лидер композитных изделий Miraggio – лидер на украинском рынке по производству сантехники из... щеискусственного камня, а именно умывальники, ванны, душевые поддоны и кухонные мойки. Уже на старте своей деятельности компания была обречена на успех. Современные технологии и правильный подход к делу сделали продукцию Мираджио востребованной. Немаловажно упомянуть о
Умивальник Miraggio Varna 600, miramarble, білий глянцевий 60220241541
Умивальник Miraggio Varna 600, miramarble, білий глянцевий унікальна можливість підібрати та купити від бренду Mira... щеggio у інтернет каталозі опалювального обладнання Teploradost.com.ua Наші співробітники нададуть для вас найкращі компоненти напишіть нам на електронну пошту або зателефонуйте (093) 170-25-27. Також, ви можете обрати раковини (умивальники) від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо у вас виникли важливі питання за цим товаром Умивальник Miraggio Varna 600, miramarble, білий глянцевий запитайте необхідну інформацію у нас. Каталог Теплорадість виконає доставку клієнтам у міста: Дніпро, Маріуполь, Мелітополь та по всій Україні.