Підтримай E-Katalog!Підключи Premium-підписку за ціною чашки кави
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Roda Aqua INOX 30 VM

Фото - Водонагрівач Roda Aqua INOX 30 VM
Відео 2Фото 19
Відгуки про Roda Aqua INOX 30 VMДодати відгук
Так4
Ні0
хороша модель, сподобалося
 27 березня 2018
Оскільки водонагрівач купувався в хімічну лабораторію для робочих цілей, то важливо було отримати швидке нагрівання води. Хотілося щоб тепла вода була вже через півгодини після включення, а чекати гарячої не доводилося більше години. Не так багато водонагрівачів можуть забезпечити такі параметри і це одна з кращих моделей серед відповідних. Об'єм бака дорівнює 30 літрам, чого вистачає і для миття посуду і для гігієнічних цілей. Причому нагріти цей обсяг дуже швидко. Трубчастий нагрівач тут один, але його потужність можна регулювати. Сходів всього дві - 800 і 1200 Вт. Вмикати та вимикати їх можна незалежно один від одного і сумарна потужність може досягати 2 кВт. Для такого обсягу це велика сила і вона дозволяє отримувати 60 градусну воду менше ніж за годину, а для підігріву до 40 чекати потрібно всього 20 хвилин. Якщо ж поспішати нікуди, то нагрівати воду можна на мінімальному першому ступені (800 Вт). Це довго, але з точки зору утворення накипу та питомої витрати електроенергії вигідно. Контроль температури дуже зручний, її одразу видно на яскравому світлодіодному індикаторі. Однією з важливих переваг цієї моделі є внутрішній бак з нержавіючої сталі, який ще додатково захищається за допомогою великого магнієвого анода. Тому при правильному обслуговуванні, бак буде вічним. Похвалю і зовнішній вигляд водонагрівача, виглядає він стильно та сучасно.
Незважаючи на те, що індикатор температури тут цифровий, його показання однаково не зовсім точні. Судячи з вимірювань лабораторним термометром, температура завищується приблизно на 3-4 градуси. Я чомусь був упевнений, що такий нагрівач повинен працювати безшумно і в перші 3-4 місяці так і було, але через півроку при роботі на повній потужності він уже шипів. Таке враження, що тен накипом став обростати ((
Так2
Ні0
отличная модель, очень понравилось
 13 березня 2020
2 роки безперервно працює без жодних нарікань. Швидко гріє, гарний дизайн. Недавно зробили профілактику - сантехнік зняв наліт, поміняв анод. Ніби все ок. Сподіваюсь служитиме ще довго.
Зручно, що можна обирати варіант горизонтально чи вертикально.
все супер
нет
користуюся Roda Aqua INOX M місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Так1
 24 листопада 2017
Співвідношення ціна / якість відмінна. Рекомендую!
сподобалася компактність котла + горизонтальна установка - це дуже зручно для такої невеликої ванни як моя, 30 літрів цілком вистачає на двох людей, зроблений бойлер дуже якісно, тут причепитися ні до чого, гріє досить швидко, добре тримає тепло всередині.
не сподобався злив води, але в принципі я ще не бачив нормального зливу на бойлерах.
valeruddкористуюся Roda Aqua INOX 30 HM місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Обходити стороною
 28 жовтня 2020
Через 2 роки і 3 місяці зламався, спрацювало узо, заміна тену, сам бойлер зроблений з пана і палиць за досить високою ціною. Не беріть, обминайте. На гарячу лінію roda додзвонитися неможливо.
Зовнішній вигляд
Якість, повний мотлох.
 5 червня 2018
Хороший та доступний бойлер, брав півтора роки тому – працює чудово. Рекомендую!
воду гріє досить швидко, об'єм ідеальний для сім'ї з 4-х осіб, доступний за ціною, за півтора року з ним проблем не виникало.
ні.
Kolesnikкористуюся Roda Aqua INOX 100 VM місяць і більше рекомендую купити обов'язково
 5 березня 2018
Бойлер за свої гроші дуже має місце, за ціною і якістю непоганий варіант, тим більше що зі своїм завданням справляється добре. Загалом – мені подобається.
компактні розміри, горизонтальна установка, ціна/якість, два окремих тіни, непогана термоізоляція.
Dimкористуюся Roda Aqua INOX 80 HM місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Ні2
 17 грудня 2017
Добротний надійний бойлер, що за рік дуже сподобався, за свої гроші відмінний варіант.
якість збірки дуже тішить, розумна ціна, гріє воду швидко, при своєму об'ємі досить компактних розмірів, два нагрівальні елементи - можна включити тільки один для економії електрики, ПЗВ, зрозуміле керування.
собі не бачу - все добре.
Алексейкористуюся Roda Aqua INOX 80 VM місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Додати відгук

Купити Roda Aqua INOX 30 VM