Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Шини і диски   /   Шини   /   Sava

Так43
Ні5
Рекомендую.
 9 квітня 2011
Пользуюсь резиной этого производителя 6 лет,зимняя тоже Sava.Нареканий нет,т.к.выдержано соотношение цена/качество.Не вижу смысла в переплате за продукцию более размотаных брендов.Совет:при покупке шин обязательно уточняйте дату их изготовления-прошлогодняя шина уже некондиция.
Шина мягкая,смесь достаточно прочная для нескольких сезонов.Уровень шума в пределах нормы.Управляемость автомобилем,на мой взгляд,достаточно хорошая,хотя здесь следует учитывать множество составляющих.Приемлимая стоимость.
Не выявил.
невижу
санякористуюся Sava Perfecta більше року рекомендую купити обов'язково
Так15
Ні7
ещё раз покупать не стану
 7 січня 2013
весна-осень тяжело. лето отлично держит дорогу при 150-ти.
цена + износ
дождь-скорость 50 максимум
користуюся Sava Perfecta більше року
Так10
Ні5
чудова модель, дуже сподобалося
 3 січня 2013
Соотношение: цена-качество, как раз про эти шины. Хотите комфорта, управляемости, защиты и надежности, берите, не пожалеете. Сам пользуюсь и доволен. Не смысла переплачивать за раскрученные брендовые марки. За умеренную плату можно получить все те же прелести.
хорошая управляемость и экономичность
Не выявлено.
щойно купив(ла) Sava Perfecta  рекомендую купити обов'язково
Так3
Ні1
При бюджеті в районі 6000 р. (на 06.06.2014) одні з найкращих,
 6 червня 2014
Якщо маєте невелику суму для придбання покришок, то це один з кращих варіантів. 35т пробіг, протектор дуже добре зберігся, думаю ще 35т проходять. Це чисто шосейна і міська гума (ІМХО) в мокру траву дуже погано. Ями в асфальті найголовніші вороги. (Бічні пробої та шишки). про "гучність гуми" сказати не можу. ВАЗ 2114, вікна відчинені, шуму і так "дай дорогу")). Однозначно краще за російські аналоги. Напевно, десь можна порівнювати з хорошим Китаєм і моделями 7-10 річної давності брендів.
Ціна, хороша зносостійкість, за асфальтом у будь-яку погоду передбачувана.
боковина слабка.
користуюся Sava Perfecta 175/70 R13 82T місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Так1
Ні0
Для тех ,кто спокойно ездит,очень даже ничего. Лучше Камы 129.
 14 лютого 2014
Влетел в ямку -шишка. Поставил зимнюю пока вперёд. Буду брать на лето опять.Cзади прошла уже 35ткм,ещё на лето хватит.
Нормальная за эти деньги.Мягкая и довольно тихая. По долговечности средняя.
Слабоват боковой корд. Для небыстрой езды...
користуюся Sava Perfecta місяць і більше
Показано 6 з 36 відгуків