Темна версія
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Аудіотехніка   /   Навушники   /   Sony
Навушники

Sony WH-1000XM4

Фото - Навушники Sony WH-1000XM4
Відео 47Фото 32
Відгуки про Sony WH-1000XM4Додати відгук
Так29
Ні3
Коли хочеш заощадити, завжди є компроміс. Ці вуха без компромісів.
 13 лютого 2021
Перші мої навушники такого рівня. До цього найкрутіше, що у мене було це CREATIVE Outlier Air. Власне, залишив їх для спорту. Соньки бомбічні.
Шумодав. Таке відчуття що ти поринаєш під воду. Всі звуки довкола стають незначними або зовсім зникають.
Комфортне носіння. М'яке та приємне оголов'я. Дуже приємні чаші. Гарний звук.
Підключення двох пристроїв. Підключив ноутбук та телефон одночасно. Слухаю музику з ноута, відповідаю на дзвінки з телефону, потім запускаю аудіокнигу з телефону, потім навчальні ролики на ютубі з ноута. І це все без перемикань.
Кнопка помічника. Раніше не надавав значення асистентам у вухах, тому що взаємодія була складна. наприклад у креативах треба чи двічі натиснути кнопку , чи затиснути кілька секунд. У соні все зрозуміло. Один раз натиснув і прослуховуєш сповіщення з телефону. Щоб дати запит, затискаєш і кажеш. Як рація. Заряду вистачає на годинник 22-25 з шумодавом та подвійним підключенням, гучність 50%. Працюють від джека навіть якщо розрядилися.
Коли їх знімаєш, відтворення зупиняється.
Коли треба з кимось поговорити, навушники знімати необов'язково. Якщо прикласти руку до правого навушника, то шумодав відключається і включається посилення голосу. ти краще чуєш співрозмовника та себе.
Я би сказав що ціна, але гарні речі завжди коштують дорого.
Функція паузи на голос. Спочатку здалася прикольною, але потім зрозумів, що в житті вона заважає. Іноді залишаю усні коментарі до відео та навушники встають на паузу. Вимкнув її.
Так2
Ні0
чудова модель, дуже сподобалося
 15 вересня 2024
Чудові навушники за свою ціну. Якісний звук + рівна вертикаль, немає заглиблень в сторону баса. Гарно чути всю сцену. Користуюсь 3 роки нарікань немає. Ні разу не пожалкував про покупку.
Абсолютно всі
Немає
allex.werttyu@gmail.comкористуюся Sony WH-1000XM4 більше року
Так9
Ні12
Однозначно рекомендую (взявши за 7+ тис грн)! Якщо впевнені, що Вам вони потрібні.
 24 серпня 2021
Купивши раніше Soundcore Life Q30. Свою ціну вони відпрацьовували добре - міцні, терпимі якості звуку, посредній ANC (від ANC злегка закладало вуха), аккумулятор великої ємності. Покористувався, тепер вирішивши взяти ХМ4. ХМ4: легші, компактніші, з приємною якістю звуку, крутимо ANC, не закладає вуха. Користі від speak-to-talk поки не відчуваю, але можна швидко перемкнути і потестувати, може ще засмакує (надо потримати 2 пальці 1 секунду). Quick attention не використовую - не зручно руку тримати та й кнопку 1 раз натиснути не складно (Ambient sound). До сенсорного керування звик швидко. Вуха потіють (і це ще не спекотного дня). Як зимою працюють сенсори – не в курсі.
ANC не відтинає 100% шуму будь-якого роду (думаю, зараз це і неможливо), але й більш ефективного ANC я не використовував. Присутній легкий, але помітний білий шум під час використання ANC у тихому середовищі - думаю це означає, що ANC за задумом для шумної середовища (де білого шуму на фоні користувач не помітити), а для тихого є добра пассивна ізоляція.
Що цікаво щодо матеріалу, або завдяки лише такому матеріалу, або завдяки йому та ANC у парі, створюється значно менше шуму при використанні навушників під каптуром ("капюшоном") з твердого матеріалу.
Не торчати дужки над вухами, чашки огортають вуха і досить компактні як на такий функціонал, тривалість роботи та пасивну звукоізоляцію.
LDAC. Як мінімум злегка не дотягує до провідного з'єднання при поверхневому порівнянні і відчутно перевершує SBC.
1. ANC.
2. Вес, soft-touch матеріал, досить компактна конструкція.
3. LDAC (Android 8+ ще не гарантує його підтримки, зауважте).
4. Тривалість роботи.
5. Приємно пахнули в коробці (матеріал чашок і амбушур) (декому це подобається, так).
1. Надзвичайно короткий кабель для заряджання, буквально 10-15 см. Навушники, при зарядженні ним, повинні не те що лежати поруч із usb-портом, а взагалі "дивитися" портом на порт.
2. Твердий чохол подобається, але міг би бути хоча б трохи просторішим.
3. М'яка підкладка перекладини прогинається (не пластикова), але й досить туга. Моє тім'я завжди поболює при тривалому носінні нових навушників, але з часом звикає (або підкладка м'якне, або і ті і ті). Якщо для Вас це важливо і знайомо – від цих тім'я поболювати буде також.
4. (можливо жорстко продиктовано внутрішньою конструкцією чи функціоналом) Відчинки згори чашок мають усередині підкладку з настільки дрібної сіточки, що воду не пропустити. Але пробувати не хочеться, тому навіть навіть малого дощу бажано їх ховати (каптур ("капюшон"), зонтик).
Adravilкористуюся Sony WH-1000XM4 менше місяця
Так1
Ні0
Досі одні з найкращих навушників у своєму класі
 5 грудня 2023
Я дуже задоволений якістю навушників, звуком, ANC та головне що вони одночасно працюють з 2ма пристроями, що дуже зручно.
Так, це не актуальна модель, але нова модель не складається.
Так, у них маркий пластик у чорному виконанні.
Так, у них швидко загрязнюються амбушури, але їх досить легко знімати та можна відмити у воді.
Так, вони досі коштують купу грошей.

Але всі ці недоліки, для мене, з легкістю перекриваються їх звучанням, автономністю, ергономікою та чудовим шумодавом.
- відносно компактні
Так5
Ні17
Своїх грошей не коштує і навіть за 10 тис. не беріть
 10 лютого 2022
Найголовніший момент не забувайте, що навушники в першу чергу для музики, а потім інновації, а музикою в них і не пахне.
Датчики,ну і шалена ціна якщо любите смітити грошима
Звук плоский, немає глибини, в музичні композиції не занурюють, низький рівень гучності, не якісна збірка,
користуюся Sony WH-1000XM4 менше місяця
Так5
Ні18
За такие деньги полное [censored]. Не слухайте оглядачів.
 24 листопада 2021
Звук нормальний
Шумодав
Скриплять як падли, поміняв у технопарку думав що шлюб, узяв інші і ... через тиждень знову скриплять. І найголовніше, що скрип чутний тільки коли вуха на голові.
користуюся Sony WH-1000XM4 менше місяця
Так1
Ні1
чудова модель, дуже сподобалося
 20 липня 2023
брав бу як для телефону так і для пк
якщо на пк використовувати програму Sonarworks Reference 4 Systemwide звук стане дуже хороший краще ніж на телефоні але за умови що у вас звукова карат більш менш хороша
Звук,ANC,LDAC вуха не болять після багатьох годин як у Sony MDR-7510
Вологозахисту немає, на пластики всі сліди та плями залишаються і сильно помітно
Viktor Demyanenko (Akiraigo)користуюся Sony WH-1000XM4 менше місяця
Так2
Ні9
Посидіти в метро або вдома так. Спорт, погана погода вже немає
 8 жовтня 2021
Модель хороша і відповідає всім заявленим на сайті Sony особливостям. Але дуже погана вологозахищеність, ні для спорту, ні для прогулянок під дощем вони не підходять. Блін, 24к і вологозахисту немає. І що особливо смішно, про цю характеристику я дізнався напряму. Вона ніде не вказана!
Шумодав і зарядка
Вологозахисту немає! У 2020!
Драмскористуюся Sony WH-1000XM4 кілька місяців
Додати відгук