Підтримай E-Katalog!Підключи Premium-підписку за ціною чашки кави
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Клімат, опалення та водопостачання   /   Опалення та котли   /   Опалювальні котли   /   Vaillant

Відгуки про Vaillant atmoTEC plus VUW 200/5-5 19.7 кВт

Відгуки про Vaillant atmoTEC plus VUW 200/5-5Додати відгук
Відгук корисний?
Так2
Ні0
Тихий та безпечний двоконтурний котел з Німеччини
 14 січня 2018
Ще два роки тому я задумав переобладнати своє житло будинок за стандартами "розумного дому". Багато чого вже зроблено, багато що ще потрібно зробити, але заміну котла я затягнув і виконувати її довелося вже в грудні місяці, благо тепла погода цього року такому кроку цілком сприяла. Будинок не маленький, тому і котел довелося купувати дорослий))
Це двоконтурна система, яка замінила мою стару одноконтурну. Тепер і опалювальний контур та підігрів гарячої води виконується в одному апараті. Фішка в тому, що цей котел підтримує зовнішнє керування шиною [censored]. Тому в перспективі я зможу підключатися до нього віддалено та налаштовувати більшість параметрів прямо зі смартфона. А поки що він використовується зі звичайним керуванням, панель якого знаходиться в нижній частині корпусу, під відкидною кришкою. Котел має досить високий ККД, до 91%, що вже дозволили помітно скоротити витрати газу та рахунки за нього. Він споживає порівняно невелику потужність, тому я швидко підібрав під нього джерело безперебійного живлення (у нас у приватному секторі без цього ніяк не можна). Завдяки відсутності примусової тяги працює дуже тихо, помітний звук дає тільки в момент підпалу. Обладнаний усіма необхідними системами безпеки, у тому числі контролем тяги та циркуляції води. Автоматично вимикається під час падіння газу або згасання полум'я, не допускає перегріву води. Виготовлений у Німеччині та має дворічну гарантію.
Те, що котел не має турбовентилятора для примусового видалення продуктів згоряння, змусило витратитися на гарну довжину і діаметр димар. У моделей із вентиляторами таких вимог немає.
александр23 травня 2022, 18:29
12 лет стоял Ariston и ни разу не пользовался стабилизатором напруги, хотя зимой падает до 170....180 вольт. Сейчас куплю єтот котел, буду ставить инверторний стабилизатор на весь дом, но для того чтобы лампочки не мигали при включении безбашенки ...
Додати відгук

Купити Vaillant atmoTEC plus VUW 200/5-5 19.7 кВт