Підтримай E-Katalog!
Підключи Premium-підписку за ціною чашки кави
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Клімат, опалення та водопостачання   /   Охолодження і клімат   /   Зволожувачі повітря   /   Deerma

Відгуки про Deerma DEM-LD220

Так3
Ні1
модель із серйозними недоліками
 14 вересня 2020
Викинуті на вітер гроші. Може мені просто не пощастило, бо чула від колеги гарні відгуки про зволожувач повітря Xiaomi, а може ми моделлю помилилися, але ця штуковина навіть 600 гривень не коштує, я вже не говорю про більше. Так, він зволожує повітря, але лише в радіусі метра від себе. Розрахований на 25 квадратів, але його хоч би на 10 вистачило. Крім того, що він погано справляється зі своєю основою завданням, так він ще й «бреше». Так як краплі осідають прямо на нього і датчики неправильно аналізують інформацію, то на дисплеї показані зовсім не ті цифри. Виробник заявляє, що цей ультразвуковий розпилювач розбиває крапельки води до найдрібніших частинок та розпорошує їх. За фактом цей прилад розкидає величезні краплі, від яких по всіх меблях та ламінату залишаються сліди і які далі, ніж на метр не розлітаються. Відсік для аромамасел – окрема історія. Його складно мити і після першого, другого, п'ятого використання це вже не пахне, а смердить старими маслами, причому всіма впереміш. Є функція безпеки, за ідеєю він не повинен включатися без води, але згодом ця функція перестала спрацьовувати і тепер він включається і порожній, але при цьому зловісно шипить. Загалом від повітрозволожувача тут лише назва
немає від слова «зовсім»
не виконує жодну зі своїх функцій
Alexandraкористуюся Deerma DEM-LD220 кілька місяців
Відгук корисний?
Так2
Ні2
Жахлива модель
 7 серпня 2020
Парадоксально, але зволожувач повітря не виконував своєї єдиної функції - зволоження повітря. Замість заявлених 350 мл/годину він видає всього 124 мл/годину, чого недостатньо навіть для кімнати в 10 кв. м. Звичайно, можливо мені попався брав, але виходячи з досвіду, який я маю з цією компанією - вони завжди робили і роблять сміття, яке або не працює відразу після відкриття коробки, або ламається через місяць. Не рекомендую НІКОМУ.
Приємний зовнішній вигляд
Абсолютно не відповідає заявленим характеристикам - реальний обсяг випаровування якихось 124 мл/год замість обіцяних 350 (у 2.8 (!!!) разів менше).
Денискористуюся Deerma DEM-LD220 менше місяця
Додати відгук