Відгуки про GameSir T4 Pro
![]() |
Відгуки про GameSir T4 Pro | Додати відгук | 1 0 1 3 |
Відгук корисний? Так6 Ні3 |
Мертві зони з якими я змирився, стик описує не коло, а квадрат, по всій осі Y при будь-якому відхиленні стику до осі Х великі мертві зони. Ну і що мене змусило написати цей відгук, через місяць зламалася кнопка RB, перестала реєструвати натискання, геймпад не падав, грався всього 10 годин. Це просто сміття і викинуті гроші, а за ціну 950 грн це взагалі лохотрон, я купував за 400грн на всьому відомому сайті, від якого всі ці "постачальники" беруть товар. Я вкрай не рекомендую цей геймпад навіть за 400грн з такими мертвими зонами. 1.Ціна 2.Зручний Жахливі мертві по всіх зонах, а не лише по внутрішньому кільцю та зовнішньому. Зламався сам собою, лежав, лежав і все, кнопка не працює. ![]() |
Відгук корисний? Так3 Ні1 |
Все відмінно. За 36 доларів ідеально все що потрібно їсти. До 60 доларів аналогів немає. Порада: купувати потрібно в нормальному магазині з гарантією або у оф.дилера за знижками 36 доларів і тоді у вас не буде проблем. (А не тому що коментатори які купують на Алі без гарантії у рандомних продавців за 10 рублів. Мертві зони менше ніж у всіх аналогів за вартістю. Також варто згадати що від варіантів підключення змінюються і мертві зони та dpi стиків. Наприклад по блютузу в режимі Нінтендо свіч dpi як у Xbox або Дш4 (що доводить що це програмно) Що там що там результат відмінний. Топ Немає користуюся GameSir T4 Pro кілька місяців |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Користуюся цим геймпадом уже рік години. За рік жодних нарікань на його роботу не має (хоча брав його якраз під souls-like ігри). Стрес-тест геймпад пройшов успішно і за таку невелику ціну ви отримаєте чудовий пристрій для комфортної гри. Ціна
Якість корпусу та кнопок Гіроскоп Різні види підключення до ПК (як Xbox та Nintendo pro controller) Батарея тримає довго Є невеликі мертві зони на курках, але і в іменитих брендів вони присутні. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Користувався двома ревізіями, друга ревізія має практично ідеально налаштовані стіки з мінімальними "мертвими зонами". При користуванні через кабель відгук трохи швидший, але в більшості ігор та випадків, особливо якщо це не PvP, ніякої затримки навіть з донглом ви не відчуєте. Все працює плавно та стабільно. Регульовані рівні підсвітки та вібрації. Системою розпізнається як хбохсівський. Додаткові кнопки дозволяють налаштувати унікальне управління, що підвищує комфорт гри. Турбо режим. Довга робота при одному заряді Недоліків у роботі виявлено не було. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Користуюся цим контролером понад півроку — задоволений повністю.
Мав потребу в економному геймпаді для iOS, Android та ПК — і це саме він. На жаль, бу-асортимент переповнений підробками відомих брендів або відверто дешевими товарами. Якщо вже хочеться якості, навіть китайської, краще взяти «нормальний» китайський геймпад і не шкодувати. Працює добре, мертвих зон немає. У системі визначається залежно від типу підключення: десь як Pro Controller, десь як звичайний геймпад, а на ПК симулює Xbox 360. Цілком задоволений цим пристроєм і рекомендую. Простота
Ціна Немає ![]() |
Додати відгук