Підтримай E-Katalog!
Підключи Premium-підписку за ціною чашки кави
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Планшет

Xiaomi Redmi Pad 128 ГБ / 4 ГБ

Фото - Планшет Xiaomi Redmi Pad 128 ГБ  / 4 ГБ
Відео 47Фото 9
Відгуки про Xiaomi Redmi Pad 128GB/4GBДодати відгук
Так5
Ні0
Це просто чудовий планшет за свої гроші. Варто брати
 12 вересня 2023
Взяв собі на заміну старенького Samsung на 8 дюймів і був приємно вражений. За свої гроші реально гармата, гарний екран, соковитий, очі не втомлюються. Зробили навіть 90 герц. Процесор потужний: ПАБГ, Call of Duty тощо. на високих налаштуваннях просто літають. Обидві камери мене просто здивували: знімають у гідній якості. Звук загалом бомба: об'ємний, глибокий, є баси. Батарея тримає довго та швидко заряджається.
Процесор
Екран
Камера(на подив)
Звук
Швидкодія (особисто я брав 4/128 і він просто літає)
Батарея
Нічого
kyryaki350користуюся Xiaomi Redmi Pad 64GB менше місяця
Так2
Ні0
Якщо раніше були "бабусефони", то це — "бабусепланшет"
 23 грудня 2024
Планшет брався для мами, тому вимоги були мінімальні — щоб працював WiFi для Viber/Youtube/серіалів та щоб все це показував екран. Як розумієте, з таким процесором ні про які ігри (принаймні з сучасною графікою) мови йти не може. Це гарний пристрій для мультимедії та сидіння в інтернеті. Яскравий екран, гучні динаміки, посередня фронтальна камера і не менш посередня основна. Xiaomi Redmi Pad точно не для "мобайл фотографів". Батарею тримає нормально, 1-2 дні.

В цілому можу сказати, що зі своїми задачами планшет справляється ідеально. Докопатися можна було б до огидної оболонки MIUI (суб'єктивно), але цей планшет не для мене, він — для мами, а їй воно ок.
Мама вдоволена
Залізо не для ігор. Огидна MIUI оболонка. Xiomi ненавидить своїх покупців і свої пристрої, тому оновлень вже через рік після релізу не буде.
Романкористуюся Xiaomi Redmi Pad 128GB/6GB більше року
Так1
Ні6
Абсолютно середній апарат
 31 січня 2023
Нормальний планшет за нормальні гроші
Батарея, дизайн, камера, екран
Процесор, навіть не сподівайтесь пограти в щось, лише щось банальне
Богдан Тарасенкокористуюся Xiaomi Redmi Pad 128GB/6GB кілька місяців
Додати відгук