Підтримай E-Katalog!Підключи Premium-підписку за ціною чашки кави
Україна
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Маніпулятори   /   Мишки   /   A4Tech

Так5
Ні3
Гідна модель
 28 лютого 2019
Гарна модель. У руці "сидить" відмінно, як на мене, вага у неї просто ідеальна, є додаткові кнопки (у тій же доті вони дуже допомагають в ігровому процесі). В іграх показала себе чудово, спритно їздить поверхнею, рука не втомлюється навіть при тривалому використанні. Якщо хочете недорогу ведмедика, яка довго прослужить, то це добрий вибір. Користуюся вже другий рік і працює як годинник. Єдине, що тканина на дроті від тертя об стіл дуже швидко стерлася і шорстке покриття теж починає сповзати.
добре сидить у руці
наявність додаткових кнопок
якість тканини на дроті
Евгений С.користуюся A4Tech X-710BK більше року
Так4
Ні3
хороша модель, сподобалося
 30 листопада 2017
На перший погляд нормальна мишка за власний кошт. Подивимося як вона далі в експлуатації, поки що про надійність говорити рано
зручно лежить у руці, приємна на дотик і візуально
Гучні та тугі кліки, коліщатко теж крутиться хоч і чітко, але не легко. Але може бути я просто звик до дуже м'якої ноутбучної і тепер ця здається тугою
щойно купив(ла) A4Tech X-710BK
Так4
Ні4
відмінна модель, дуже сподобалося
 5 липня 2018
Приємний матеріал; зручна програма для налаштування макросів; додаткова кнопка потрійний клік.
Чи не кращий дизайн; гучні клікт
користуюся A4Tech X-710BK менше місяця
Зручна форма якісні матеріали, відслужила 6 років
Для моєї долоні замала
користуюся A4Tech X-710BK місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Ні0
Непоганий варіант за свої кошти але є моменти.
 25 серпня 2024
Придбав цю мишку в травні 2021 року, для роботи. Важливим критерієм була наявність програмованої кнопки для додавання макросів. Коштів для більш просунутих бездротових моделей не вистачало тому зупинився на цій, перевіреній роками, так як модель ще 2013 року
Підкупила ціна та функціональність. Миша має цупку поверхню. Достатньо непогано збалансована. Кабель в тканевій оболонці. Є фірмовий додаток в якому можна налаштувати DPI, функції будь якої кнопки та накинути дію на функціональну кнопку. Крім цього є редактор макросів, в якому можна реалізувати всі свої ідеї (як виглядає програма додав у фото).
Не підійде для маленьких долонь. Доволі важка 103 г, якщо важити без урахування кабеля. Щілини які йдуть через всю мишку збирають бруд, який не дуже зручно звідти діставати, також під боковими клавішами присутні багато маленьких заглибин які також забиваються брудом. Через 2 роки колесо почало дуже неохоче натискатись, довелось розбирати і трохи хімічити.
Дмитро Ккористуюся A4Tech X-710BK більше року
Ні0
Для звичайного комп'ютера чи грати в ігри можна.
 28 січня 2021
Хороша мишка для використання в комп'ютері зійде.
Потрійний клік
Добре сидить на руці
Гучний звук при натисканні
Matvei Tropinкористуюся A4Tech X-710BK більше року
Ні1
Супер мишка.
 20 вересня 2020
Охоронена мишка! Невбивається. Використовую 6 років. Макрос прописати можна. Супер мишка. Наступна буде такою самою.
Все подобається.
Немає
користуюся A4Tech X-710BK більше року
Так3
Ні17
модель із серйозними недоліками
 19 квітня 2018
ця справжня миша, тому що вона харчує **ляти! ультразвук по вуху не дуже гуд
шорсткий пластик, зручно тримати
пищить! без навушників сидіти поруч НЕМОЖЛИВО!
Евгенийкористуюся A4Tech X-710BK менше місяця
Ні7
Не рекомендую
 3 травня 2020
Відгук на трохи іншу модель (750BK), але буде актуальним для всіх девайсів цієї серії.
Після приблизно 4-х років життя з такою мишею йду купувати нову. Більше ніколи до цього бренду не повернуся. X7 - це той випадок, коли скупий платить двічі. Миша підкуповує багатством фіч, кнопок та начинки, за досить помірної ціни. Але надалі я вважаю за краще заплатити більше, щоб не мати справу з залипаючими з перших днів додатково. кнопками і по-одному компонентами, що відмовляють. Шорстке покриття не зносостійке від слова взагалі - відразу протирається пальцем і його легко зшкребти навіть нігтем під час чищення.
Виробник вкладає в комплект запасні ніжки (натякаючи на довговічність) але навіть якщо возити мишу по столу, без килимка, вона помре швидше, ніж ви їх сточите. Найслабше місце - колесо. Спочатку в кріпленні утворюється люфт, через що воно перекошується і вже не потрапляє на перемикач - результат неповноцінного дизайну (фото в закрепі). Із цим я жив кілька років, перепризначивши СКМ на іншу кнопку. Але вчора в мене відвалився скролл – це була остання крапля. За все моє життя в мене ще не було миші, яка сипалася настільки. Найдешманськіші Лоджитеки, що в мене були, за якістю на кілька порядків вищі і жили набагато довше.
Варто відзначити драйвер і софтову частину в цілому - вона вища за всіх похвал. Але її, на жаль, мало щоб виправдати недоліки апаратної частини. Коли начинка настільки не якісна, всі додаткові фічі - як нафарбовувати свиню помадою.
Дуже функціональний драйвер з підтримкою скриптових макросів та швидким перемиканням між профілями, ціна
Низька якість компонентів, залипання кнопок, абсолютно бездарний механізм скролла
Дмитрийкористуюся A4Tech X-710BK більше року
Так0
Ні0
Досить непогана миша за свої кошти
 19 грудня 2024
Гарно сидить в руці середнього розміру, можливість налаштування макросів, потрійний клік, довгий дріт, ціна, зручне регулювання DPІ(якщо на комп'ютері є відповідний софт)
Матеріали корпусу, мишка пищить(буквально)
Віталійкористуюся A4Tech X-710BK більше року
Показано 10 з 68 відгуків