Мишка
A4Tech F5 (647961)
![]() |
Відгуки про A4Tech F5 | Додати відгук | 2 1 6 18 |
Відгук корисний? Так13 Ні0 |
Я вже не пам'ятаю, чому брав цю мишку в 2013 році. Ми з нею пройшли вогонь і воду, вона все витримала, у неї вже такий бойовий вигляд, вся затерта. Рука під неї вже повністю деформувалася, і інші мишки не лягати. На роботі важко працювати з іншими мишками)) Вона дуже живуча. Цілком звичайна форма, як для мене – це плюс. Дуже швидко можна змінити чутливість на один клік. Я вже не можу без бічних кнопочок, коли бігаєш по папках туди-сюди, то бічні кнопки як бальзам на душу. Ось за довге користування провід почав скручуватися. ![]() |
Відгук корисний? Так4 Ні0 |
Придбав цю комп'ютерну мишу дитині для онлайн ігор, і ось уже минуло півтора роки, а миша все ще працює, причому без будь-яких нарікань, і це з урахуванням того, що інші миші ламалися протягом півроку. Як ви вже зрозуміли, миша надійна, а також зручно лежить у руці, у неї висока точність пересування курсору, і що найважливіше – немає фантомних рухів, і тому вона відмінно підходить для ігор онлайн. Єдине що засмутило це те, що софт дерев'яний, зовсім незручний для налаштування миші. 1. Зручно лежить у руці 2. Відмінно підходить для ігор 3. Можливість перемикання режимів 4. Велика кількість функцій 5. Надійність 1. Не найзручніший софт для налаштування ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Те почуття, коли випадково знайшов СВОЄ. З колегою купили за такою мишкою у Фрікомі (Улан-Уде) у 2013 році. Непомітний дизайн, функціонал, приваблива ціна, супер надійність - ось те, що рідко можна вмістити в одному товарі, але тут ефект як з i7 2700K або FX-83XX. 1. Ціна/Якість.
2. Всі необхідні функції в наявності. 3. Вбудована пам'ять. 4. Невбиваність як корпусу від зношування, так і начинки. 7 років безперебійної роботи. 5. Простота обслуговування (хоча за 7 років відкривав лише 1 раз, щоб почистити) 6. У Oscar-е є багато предустановок макросів. 7. Приємна навпомацки, зручна вага та форма (суб'єктивно). 8. Обплетений шнур. За 7 років так і не зносився в жодному місці. 9. Пишуть, що свічі Huano погані, але за 7 років роботи жоден не вийшов з ладу, що говорить саме за себе. На Windows 10 Oscar не пише макроси. Чи бібліотеки не ті в мене, чи що. Але мені макроси не надто потрібні. ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Макрос не використовував, використовую більше як офісну мишку * Дуже ергономічна та зручна *приємний хід кнопок *стильна *Добре ковзає + наявність змінних ніжок Для мене один недолік, що провід з часом може кошлатитися ![]() |
Відгук корисний? Так1 Ні16 |
у друзів інші моделі мишей і там все працює взагалі пошкодував що купив цю модель макроси не працюю і тому ця модель [censored] немає у мишки проблема з дровами як з диска який у комплекті так і з оф сайту
При відкритті макро менаджера видає помилку і пишить гра не знайдена взагалі макрос зробити не ріаліно користуюся A4Tech F5 місяць і більше рекомендую не купувати |
Відгук корисний? Так0 Ні4 |
як у приказці - дешева рибка... по самому корпусу та якості питань немає, зручно та приємно, але по софту сумному питанням море, він не продуманий і він не зручний, що там ще додати, напевно краще брати у тих хто робить спеціальне залізо давно, ну ви зрозуміли при відносно невеликій ціні мишка дає чимало можливостей, є купа налаштувань, в який правда складно, дуже складно щось налаштовувати на тлі Логітеха, дуже приємна на дотик у місці з відносно дешевим килимом і кабелем в оплетці дає тямущі відчуття щодо використання порівняння все з офісним логітехом - софт і налаштування, було передчуття, але не очікував що настільки буде у А4 все погано, я пів години хотів налаштувати на бічну кнопку відкриття вкладки в новому вікні - не доля, при тому що в Логітех це робимо за 5 секунд, довелося налаштувати на всіх мишах стандартно та користуватися коліщатком що дуже не зручно користуюся A4Tech F5 місяць і більше рекомендую не купувати |
Показано 6 з 31 відгуку
ще 10 відгуків