Тёмная версия

Отзывы о JBL Tune 720BTДобавить отзыв
Да2
хороша модель, сподобалося
 8 декабря 2023
Відмінна модель, брав за 2500 і не краплі не пошкодував. Відмінний аккамулятор, брав 2 місяці тому, і заряджав всього 3 рази, при тому, що дуже часто їх використовую. Відмінний звук, до нього питань немає.
Звук, акумулятор, зручність
іноді звук на 1-3 секунди зникає, після того як він з'явився, звук починає відставати на 1-3 секунди, але він швидко відновлюється назад.
Роман Кадинськийпользуюсь JBL Tune 720BT несколько месяцев
Да2
хороша модель, сподобалося
 2 декабря 2023
модель файна, не можна сказати що чудова але класна,хочеться виділити саме акумулятор ношу вже пів року,і заряджав лише 2 рази,доречі, до того були аірподси перші, перейшов на ці, і знаєте, результат мене вразив, в аірподсах менша гучність, і хуже якість, а тут все чудово крім одного недоліка, якого я написав нижче
якісний звук, класна звукоізоляція і хороша якість, і акумулятор просто монстр
коли бігаєш і потієш, то накладки всі мокрі
kryvchukanпользуюсь JBL Tune 720BT несколько месяцев
Да5
Нет5
Хатор за 800грн играют, намного лучше!
 22 октября 2023
Ужас!
Очень жаль что наушники почти за 3000грн.. Играют хуже чем какие-то хатор за 800. Очень разочарован!
Фирма
Все. Басов нет, звук за такие деньги ужасный! Жалею что потратил столько денег!
PIRATпользуюсь JBL Tune 720BT менее месяца
Да1
чудова модель, дуже сподобалося
 24 декабря 2023
Брав в листопаді цього року і не пожалкував. За свої 2400 гривень чудові навушники. Спочатку вони на мені давили, а потім вони прийняли мою форму голови і тепер сидять просто чудово. Звук класний. Можна підключати до пк по проводу, що дуже буває виручає. Акумулятор тримає довго, можу більше тижня сидіть кожного дня по 3-7 годин на день.
Звук за свою ціну непоганий
Акумулятор тримає більше тижня активного використання
Підключення по проводу
Якість пластику
Підключення до додатку важко здійснити
Глянцеві вставки
Олександрпользуюсь JBL Tune 720BT несколько месяцев
модель з серйозними недоліками
 5 декабря 2024
Звук как в наушниках за 200 гривен, эквалайзером с трудом, но более менее получилось настроить
rafk231пользуюсь JBL Tune 720BT менее месяца
Нет0
Гарні навушники с чудовим звуком ,не можу не порадити всім ці навушники
 1 декабря 2024
Дуже гарні навушники цілих 2 роки користувався це для мене рекорд
Дуже чіткий звук навіть при міськії суєті все дуже чудово чути, краще навушників не знайти
Недоліків цих навушників не існує
Нет0
Почти идеальный продукт. Можно сказать, что я доволен.
 30 ноября 2024
Наушники относительно качественные. На первый взгляд кажется, что хиплые, но это не так. Я их уже успел пару раз хорошенько уронить, но все ок. Честно, думал развалятся. Звук нормальный. Но тихий. Иогли сделать громче. Хорошо держит заряд. Главное. что можно настроить под себя спасибо моб приложению. Порадовал нормальный эквалайзер. Касательно шумоподавления многие пишут, я не использую их как гарнитуру. Они у меня вечерние, чтобы посмотреть ютубчик, и тд, когда жена спать легла. Амбушуры нормальные. Но чувствую быстро облезут. Надеюсь ошибаюсь. Посмотрим как будет с аккумом со временем. Заряжается быстро. Минут за 15 - потом хватит на часов 6 работы. Это похвально. Пластик не царапается. В комплекте шел кабель для подключению по проводу. За это спасибо.
Звук достаточно качественный. Материалы качественные, крепкие. Хорошее моб приложение. Быстрая зарядка. Сидят удобно, голова не болит. Не сильно легкие, что плюс, тк слишком легкие наушники для меня это минус.
Не хватает буквально 20 громкости, чтобы ними нормально насладиться. В целом прям минусов больше не заметил.
Антон Чпользуюсь JBL Tune 720BT несколько месяцев

Купить JBL Tune 720BT

Все цены 235 →

Навушники JBL Tune 720 BT (JBLT720BTBLK) Black

АЛЛОС нами более 10-ти лет
Гарантия: 12 мес.
2 399 грн.

Навушники JBL T720 BT White (JBLT720BTWHT)

JBL T720 BT – це легкі повнорозмірні навушники, які допоможуть вам з комфортом слухати улюблену музику будь-де ...
Официальный партнер JBL
Portativ.ua
2 399 грн.

Навушники JBL Tune 720BT Purple (JBLT720BTPUR)

TouchС нами 6 лет
(Днепр)
Гарантия: 12 мес.
2 199 грн.

JBL Накладні навушники JBL Tune 720BT Black (JBLT720BTBLK)

MTA.uaС нами 6 лет
Гарантия: 12 мес. от производителя

Навушники JBL Tune 720BT White (JBLT720BTWHT) JBLT720BTWHT

Звук JBL Pure Bass JBL Tune 720BT використовує знаменитий звук JBL Pure Bass, ту саму технологію, яка забезпечує ро... ещеботу найвідоміших концертних майданчиків по всьому світу. До 76 годин автономної роботи та швидка зарядка Для тривалого задоволення слухайте бездротовим способом до 76 годин і заряджайте акумулятор всього за 2 години за допомогою зручного USB-кабелю Type-C. Швидка 5-хвилинна підзарядка забезпечить вам 3 додаткові години музики. Дзвінки без допомоги рук з функцією Voice Aware Легко контролюйте звук і керуйте дзвінками з навушників за допомогою зручних кнопок на чашках. Чуйте свій голос під час розмови за допомогою функції Voice Aware. Багатоточкове з'єднання Дозволяє легко перемикатися з одного пристрою Bluetooth на інший. Ви можете просто переключитися з відео на планшеті на дзвінок на мобільному телефоні, щоб ніколи не пропустити дзвінок. Легка, зручна та складна конструкція Легкі матеріали та м'які амбушури з м'яким наголов'ям роблять навушники зручними для тривалого носіння. Складана конструкція дозволяє носити навушники з собою будь-де і будь-коли, коли вам захочеться послухати музику. Знімний аудіокабель Розрядився акумулятор? Подовжуйте насолоду нескінченно за допомогою аудіокабелю, що входить до комплекту.
Moyo.uaС нами более 10-ти лет
Гарантия: от производителя