Основной критерий для покупки как ни странно был цвет. Знакомый посоветовал рассмотреть именно эту модель. Увидев ее в магазине мы с женой влюбились в него. После консультации продавца мы поняли что в нем есть все что надо. - Инверторный компрессор надежный,тихий (на него еще и 10 лет гарантии). - Ионизатор. У нас маленький ребенок и хотелось чтобы он дышал чистым и свежим без всяких там бактерий. - Управление через телефон. Многие подумают что это лишнее, но нет. Едешь например с работы вечером включаешь кондей с телефона, заходишь домой а там свежо,прохладно. Красота! - Ночной режим. Очень тихо работает. - Ну и дизайн. Это вообще космос!
Дизайн, уровень шума, ианизатор.
Цена. Хотя за его функционал я думаю он стоит своих денег.
Роман: пользуюсь LG ArtCool Mirror AC09BQ более года
Кондиціонер LG Artcool Mirror AC12BQ - з інверторним компресором, на який дають 10 років гарантії. Завдяки революці... ещейній технології DUAL Inverter Ви отримаєте високу ефективність і потужність, з мінімальним рівнем шуму (від 19 дБ при нічному режимі). З можливістю віддаленого управління через Wi-Fi. Active Energy Control дозволить проконтролювати енергоспоживання. Робочий діапазон температури при охолодженні
Внутрішній блок мульти-спліт системи LG Artcool AC12BQ AC12BQ.NSJR
Внутрішній блок мульти-спліт системи LG Artcool AC12BQ даруємо можливість вибрати від виробника LG у інтернет мага... ещезині опалювальних товарів Teploradost Наші співробітники оберуть Вам вигідні компоненти напишіть на email або наберіть за номером телефону (050) 741-51-55. Також, вибирай мульти-спліт системи від популярних брендів - У нас у магазині. Якщо у вас залишилися будь-які питання за цим товаром Внутрішній блок мульти-спліт системи LG Artcool AC12BQ запросіть необхідну інформацію у нас. Магазин Teploradost привезе в Миколаїв, Біла Церква, Бердянськ та у будь-який регіон України.
Спліт-система LG AC12BQ виконує нагрівання та охолодження повітря в приміщенні площею до 35 м², підтримує збалансов... ещеаний автоматичний режим. У цій ефективній і простій моделі передбачені також турбо-режим для інтенсивної роботи, функція SLEEP для зменшення гучності роботи блоків. Оптимальний для домашньої експлуатації кондиціонер надійно захищений від потрапляння вологи, утворення
- Инверторный компрессор надежный,тихий (на него еще и 10 лет гарантии).
- Ночной режим. Очень тихо работает.
- Ну и дизайн. Это вообще космос!