Цена
Отзывы о воздухоочистителях
Лучшие Воздухоочистители по отзывам пользователейПодобрать →
Достоинства
Працює тихо, от дійсно тихо, жодного разу не виникало бажання скинути оберти, автоматичний режим чудово відкалібрований. А от максимальні оберти вже створюють дискомфорт, але очищення йде дуже швидко.
Дизайн сподобався, він простий та лаконічний, без гострих кутів та "кричащих" елементів. Передня панель на магнітах, якість пластику на висоті - жодних сторонніх запахів. Фільтр правда був не впакований в окремий пакет (хоча по інструкції це саме так має бути).
В комплекті є п еще→овний набір для кріплення на стіну (кронштейн, гвинти) та підставка для використання на підлозі чи поличці.
Як алергік в сезон цвітіння та лісових пожеж можу підтвердити - дихати стало легше, повітря дійсно очищується і тепер сон став більш здоровим, а симптомів неприємних набагато менше.
Стосовно самого пристрою: запахи при приготуванні їжі вбирає, запах плісняви теж ну повинен він працювати в турбо і не 1 годину.
Пилу на поверхнях стало значно менше на це навіть не очікував.
Спати з ним комфортно коли він в режимі авто, та і в цілому стало спати краще.
Коли приходять гості які курять і він в авто режимі вмикає майже турбо режим, також реагує на духи, лаки, та збільшує потужність.
Не погано справляється с запахом нових меблів.
Швидко прибирає запах нікотину.
Декілька режимів потужності роботи.
Доволі тихий на мінімальному та середньому режимах
Цифровий дисплей з кольоровою індикацією забрудненості повітря.
Змінні фільтри.
- сенсорная панель,
- лёгкий вес,
- стильный дизайн,
- кнопка отключения подсветки
легкий вес, красивый пластик, эффективная работа, удобная консоль управления, очень низкий шум работы, инновационная индикация, ручка переноска очень удобная.
Нічний режим та ультрафіолет))) Гарний вигляд та потужна робота))) Не пахне ніяк сам пристрій)))
Справляется со своей задачей, цена, легкость в обслуживании.
Недостатки
Коротесенький кабель живлення, ну серйозно - прилад має висіти на стіні і треба шукати таку стіну, що прямо впритик була розетка, не годиться.
Хіба що важко купити фільтра, бо їх швидко розбирають.
Я на решті заказав та ще й по знижці після чорної п'ятниці))))
Нема пульта керування. Треба або вставати та вмикати, або як я - користуватись розумною Wi-Fi розеткою
Написано, що працює з 3 фільтрами (+вугільний), в наборі не знайшла, буду докупляти