Цена
Отзывы о видеокартах Gigabyte
Лучшие Видеокарты по отзывам пользователейПодобрать →
Достоинства
Краща ніж просто 4070 за ті ж гроші, майже на рівні 4070Ті (без Super). Направду холодна, у мене вище 58-62 градусів не піднімається навіть під серйозним навантаженням, і це при 1200+ обертах вентиляторів! Без навантаження тримає біля 40 градусів, вентилятори не крутять до +/-55 градусів. Підсвітка програмно відключається і карта запам’ятовує ці налаштування.
Память Samsung. 12 gb памяти. Можна сделать 4 года гарантии вместо 3 год. Своих денег стоит. Берите не пожалеете. Для FHD с головой лет на 5 вперед если не больше.
Охолодження та продуктивність краща за конкурентів. Які навіть коштують дорожче
Недостатки
Вже при 45% завантаженості я чую незначний шум від дроселів. (хоч блок живлення маю чудовий). Вентилятори навіть в режимі silents (це до 1300 обертів) зовсім незначно, але таки трішки зашумні (це якщо дуже придиратись).
В комплекте нет подставки. И не важно какой у вас корпус. Через 2 недели сами увидите как она под свом весом про виснет. И как пуля побежите что то куплять.
Морока з роз'ємом 12 пін. Але це й так зрозуміло. Просто треба руки з правильних місць і все буде добре
БИОС в silend режиме отваливает монитор от карты. на карте не работает должным образом второй биос