Ціна
Відгуки про відеокарти Gigabyte
Найкращі Відеокарти за відгуками користувачівПідібрати →
Переваги
Відеокарта купувалась рік назад в Comfi новою.Я цілком задоволений цією відеокартою дуже не поганий варіант для середніх ПК. В зв’язці з i5-10400f виходить доволі потужна збірка яка дозволяє грати на високих та ультра налаштуваннях в більшості ігор. Також вона доволі холодна при грі температура не піднімається більше 60 градусів, а при тесті в FurMark за 16 хвлин максимальна температура піднялась до 80 градусів. Також її невеликий розмір дозволяє використовувати її в маленьких кор ще→пусах. За рік використання не виявив ніяких проблем
Краща ніж просто 4070 за ті ж гроші, майже на рівні 4070Ті (без Super). Направду холодна, у мене вище 58-62 градусів не піднімається навіть під серйозним навантаженням, і це при 1200+ обертах вентиляторів! Без навантаження тримає біля 40 градусів, вентилятори не крутять до +/-55 градусів. Підсвітка програмно відключається і карта запам’ятовує ці налаштування.
Работает отлично.Да иногда в требовательных играх немного слышна работа кулера но лишь немного и это нормально.По сравнению с 5000 линейкой от AMD карты от Nvidia это рай (говорю как и обладатель 5500xt)Захват видео делает отменно!!!Любые игры на высоких -ультра на ура!!!
охлаждение. как кто-то пишет что крехтят вентеляторы,лично у меня такой проблемы нет
Охолодження та продуктивність краща за конкурентів. Які навіть коштують дорожче
Очень тихая
Кулеры не работают без сильной нагрузки на видеокарту
Внешний вид
3 вертушки, металлический блек-плейд, производительность, стиль, подсветка.
оптимальный выбор для комфортного геймплея в современные игры в HD
Производительность и разгонный потенциал, система питания
Тиха,холодна,швидка,не потребує додаткового живлення
За свої гроші найкращий варіант. Краще тільки 4090.
Недоліки
- самый главный минус: треск вентиляторов, что делает невозможным использование видеокарты в открытом корпусе
- пластиковый бэкплейт, который плохо отводит тепло
- дурацкая настройка кулеров, которые не крутятся до 50 градусов,а потом начинают выть на высоких оборотах,сбрасывая температуру, и по новой
- легко греется до 80 градусов в открытом корпусе
На мемент покупки в мене не було монітора з HDMI і так як на карті не має VGA то я хотів використати перехідник з VGA на HDMI йза чого не було зображення, як я потім дізнався ці карти на підтримують перехідники, тому з цим потрібно бути уважним.
Вже при 45% завантаженості я чую незначний шум від дроселів. (хоч блок живлення маю чудовий). Вентилятори навіть в режимі silents (це до 1300 обертів) зовсім незначно, але таки трішки зашумні (це якщо дуже придиратись).
Морока з роз'ємом 12 пін. Але це й так зрозуміло. Просто треба руки з правильних місць і все буде добре
Попалась бракованая
На фоне 3060ti не самая выгодная покупка
Да даный момент цена слишком завышена
Не подошла к старому монитору, но это проблема совместимости новых комплектующих и старой периферии.
На макс. оборотах кулеров звук громче, чем на моделях других вендоров
Их я не обнаружил.(сейчас увы на 26.03 2020 очень высокая цена!!!)
Немного шумит при большой нагрузке и греется в играх до 80°